Zelfstandig werkend Kok ( Parttime, 0 – 24 uur per week )


Ben jij die zelfstandig werkend kok die wij zoeken per direct in Restaurant Cosa Cucina en Bar in Baarn?

Wie zijn wij:
Bij Cosa geniet je van het goed wat de Italiaanse keuken te bieden heeft zoals de vele gerechten op de houtskool grill bereidt. Met het share – dining concept kun je samen de verschillende gerechten van de kaart delen en wordt dineren bij Cosa een ware proeverij!

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een gedreven kok die een zelfstandig een parti kan draaien, een strakke werkwijze hanteert en passie voor de Italiaanse keuken heeft. Je moet in staat zijn op hoge snelheid volume te draaien en het DNA van Cosa over te nemen. Verder ben je uiteraard communicatief vaardig, flexibel en gastvrij.

Wat bieden wij:
Je gaat werken in een dynamische omgeving met een leuk, nieuw team in het pittoreske Naarden! Naast een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in jonge frisse omgeving waarin je kennis en vaardigheden kan vergroten.

Durf jij het aan om eens te komen proefdraaien om ons te overtuigen van jou kunnen? Reageer dan met je motivatie en CV t.a.v. J Borggreven en wie weet nodigen wij je uit!