Vacatures vestiging Naarden

Vacatures vestiging Naarden

Chef-kok met passie voor de Italiaanse keuken

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ervaren Chef-Kok! Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden in de keuken van Cosa Baarn en Cosa Naarden waarin je fungeerd als Executive Chef, overkoepelend over meerdere vestigingen.

Chef con la passione per la cucina italiana

Per il ristorante Cosa, stiamo cercando uno chef appassionato, entusiasta e con esperienz. In questo ruolo, sarai responsabile della pianificazione, organizzazione e attuazione del corretto funzionamento delle cucine di Cosa Baarn e Cosa Naarden, inquanto lo sviluppo all’interno di Cosa e’ molto veloce e l’intenzione e’ quella di crescere ancora.

Medewerker Ontbijt en/of Lunch ( Parttime, 0 – 20 uur per week )

Wij zoeken vrolijke, gastvrije personen woonachtig in Baarn of omstreken die ervoor gaan zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt! Heerlijke koffie ‘s maken, eitjes bakken en koken, het bijvullen van ons eigen huisgemaakt brood behoren onder andere tot de taken van een ontbijtmedewerker.

Zelfstandig werkend Kok – aankomend Sous Chef ( Parttime, 0 – 24 uur p.w. )

Wij zoeken een gedreven kok die een zelfstandig een parti kan draaien, een strakke werkwijze hanteert en passie voor de Italiaanse keuken heeft. Je moet in staat zijn op hoge snelheid volume te draaien en het DNA van Cosa over te nemen. Verder ben je uiteraard communicatief vaardig, flexibel en gastvrij.

Bedieningsmedewerker/ster (Parttime, 0 – 24 uur per week )

Wij zoeken vrolijke, creatieve personen die gastvrijheid ademen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden op de vloer. Ruime ervaring in een restaurant en een passie voor de Italiaanse keuken is een pre en je moet bereid zijn om op wisselende tijden te werken.

Afwas/Keukenhulp ( Parttime, 0 – 24 uur per week )

Een snel en doorwerkend persoon die weet hoe hij alles geordend moet houden. Op de drukke momenten zorg jij ervoor dat de keuken als een geoliede machine werkt en de koks nooit mis grijpen. Ervaring in een restaurant is een pre en je moet bereidt zijn om op wisselende tijden en weekenden te werken.