Vacatures vestiging Baarn

Vacatures vestiging Baarn

Chef-kok met passie voor de Italiaanse keuken

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ervaren Chef-Kok! Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden in de keuken van Cosa Baarn en Cosa Naarden waarin je fungeerd als Executive Chef, overkoepelend over meerdere vestigingen.

Chef con la passione per la cucina italiana

Per il ristorante Cosa, stiamo cercando uno chef appassionato, entusiasta e con esperienz. In questo ruolo, sarai responsabile della pianificazione, organizzazione e attuazione del corretto funzionamento delle cucine di Cosa Baarn e Cosa Naarden, inquanto lo sviluppo all’interno di Cosa e’ molto veloce e l’intenzione e’ quella di crescere ancora.

Medewerker Ontbijt en/of Lunch ( Parttime, 0 – 20 uur per week )

Wij zoeken vrolijke, gastvrije personen woonachtig in Baarn of omstreken die ervoor gaan zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt! Heerlijke koffie ‘s maken, eitjes bakken en koken, het bijvullen van ons eigen huisgemaakt brood behoren onder andere tot de taken van een ontbijtmedewerker.

Chef de Rang – Aankomend assistent manager (Fulltime)

Wij zoeken een ervaren bedieningsmedewerker die begrijpt hoe het werkt in de horeca. Iemand die met passie de Italiaanse keuken weet te waarderen en gastvrij is van zijn kruin tot aan zijn tenen. Het totaal pakket met de ambitie om wellicht door te stromen in de functie assistent manager.

Zelfstandig werkend Kok ( Parttime, 0 – 24 uur per week )

Wij zoeken een gedreven kok die een zelfstandig een parti kan draaien, een strakke werkwijze hanteert en passie voor de Italiaanse keuken heeft. Je moet in staat zijn op hoge snelheid volume te draaien en het DNA van Cosa over te nemen. Verder ben je uiteraard communicatief vaardig, flexibel en gastvrij.

Bedieningsmedewerker/ster (Parttime, 0 – 32 uur per week)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden op de vloer. Je bent creatief, vrolijk en hebt passie voor de Italiaanse keuken. Jij stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en houdt alle trends, ontwikkelingen goed in de gaten.