Benvenuto a

Over ons

Bij Cosa laten wij u genieten van al het goede wat de traditionele Italiaanse keuken te bieden heeft. Buon cibo, Buon vino, Buoni amici. Good food, good wine, good friends. Kortom samen genieten!

Met ons share-dining concept bieden wij u de keuze om verschillende gerechten van de kaart te delen met uw gezelschap en wordt dineren bij Cosa een Italiaanse proeverij. Echter delen mag maar moet natuurlijk niet. Aan u de keuze.

Buon appetito

Cosa’s
Wijnbar!

Vini al Calice is bij ons de lijfspreuk. Genieten van wijnen niet alleen per fles maar ook per glas. Naast het aanbod van Italiaanse Antipasti heeft u keuze uit meer dan 30 verschillende Italiaanse wijnen waarbij elke streek vertegenwoordigd is.

Van donderdag tot zaterdag van 15:00 tot 0:00 gaan wij de uitdaging aan, u een liefhebber te maken van alles wat Italië te bieden heeft.

Wilt u gebruik maken van onze proeftafel buiten openingstijden? Vraag naar al onze mogelijkheden?

Wij onderscheiden ons met de prijswinnaars van de Vini d’Italia, oftewel de Gambero Rosso, de wijnbijbel van Italië. Wij schenken minimaal 3 wijnen met de TRE BICHIERRI, wat ons uniek maakt in Nederland.

U kunt reserveren voor diner. Om te reserveren kunt u ons bellen op 035 541 57 75 van maandag t/m zondag of via ons reserveringssysteem van Resengo.

Na het doorlopen van de volgende stappen van ons reserveringssysteem ontvangt u gratis een bevestiging per e-mail of per sms van uw reservering.

Cosa beschikt over een aparte ruimte voor onder meer besloten groepen, zakelijk diner en presentaties. Maximale capaciteit circa 50 personen. Wij lichten graag de uitgebreide mogelijkheden toe. Neem gerust contact op via 035 541 57 75

Een e-mail sturen kan ook: info@restaurantcosa.nl

Reserveren

Kom in contact

Bij restaurant COSA kunt u kiezen uit een breed scala aan traditionele Italiaanse kleine gerechtjes.
Indien gewenst kunt u dit combineren met een Italiaanse kwaliteitswijn tegen een schappelijke prijs.
De vlees gerechten bij restauarant Cosa worden bereid in een houtskoolbarbecue. Ook serveren wij pizetta’s: kleine Napolitaanse pizza’s.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het restaurant? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan via het contactformulier hiernaast, e-mailadres of via de telefoon.
E-mailadres: info@restaurantcosa.nl
Telefoon: 035 541 29 13

Adres

Amalialaan 1
3743 KE Baarn

Openingstijden

Ontbijt: maandag t/m zondag vanaf 7.00 uur tot 10.00 uur
Lunch: woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur
Borrel/diner: maandag t/m zondag geopend vanaf 15.00 uur

Volg ons op Social Media