Chef-kok met passie voor de Italiaanse keuken


wij een Chef die de ambitie heeft te fungeren als Executive Chef, overkoepelend over meerdere vestigingen.

Wie zijn wij:
Bij Cosa geniet je van het goed wat de Italiaanse keuken te bieden heeft zoals de vele gerechten op de houtskool grill bereidt. Met het share – dining concept kun je samen de verschillende gerechten van de kaart delen en wordt dineren bij Cosa een ware proeverij!

Wie zoeken wij:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden in de keuken van Cosa Baarn en Cosa Naarden. Omdat de ontwikkelingen binnen Cosa snel gaan en de intentie bestaat tot uitbreiden zoeken wij een Chef die de ambitie heeft te fungeren als Executive Chef, overkoepelend over meerdere vestigingen.

Je voert je werk uit volgens de HACCP regels en kijkt erop toe dat anderen dit ook doen. Het team motiveren en inspireren is jou op het lijf geschreven. Je bent creatief, hebt passie voor de Italiaanse keuken en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en houdt alle trends, ontwikkelingen goed in de gaten.

Wat bieden wij:
Een unieke werkomgeving met een jong en ambitieus team waarin veel ruimte is voor de ontwikkeling van je eigen creativiteit en talenten. Uiteraard word je goed beloont door een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Durf jij het aan om eens te komen proef koken om ons te overtuigen van jou kunnen? Reageer dan met je motivatie en CV t.a.v. J Borggreven en wie weet nodigen wij je uit![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]