Chef de Rang – Aankomend assistent manager (Fulltime)


Stralende gastvrije ambitieuze persoonlijkheid gezocht voor de vesting
Restaurant Cosa Cucina & Wine Bar in Baarn!

Wie zijn wij:
Bij Cosa geniet je van het goed wat de Italiaanse keuken te bieden heeft zoals de vele gerechten op de houtskool grill bereidt. Met het share – dining concept kun je samen de verschillende gerechten van de kaart delen en wordt dineren bij Cosa een ware proeverij!

Wie zoeken wij:
Een ervaren bedieningsmedewerker die begrijpt hoe het werkt in de horeca. Iemand die met passie de Italiaanse keuken weet te waarderen en gastvrij is van zijn kruin tot aan zijn tenen. Het totaal pakket met de ambitie om wellicht door te stromen in de functie assistent manager. Je voelt je betrokken bij het bedrijf en wil samen met het team iedere gast maximaal tevreden stellen. Uiteraard ben je creatief, vrolijk en weet anderen te motiveren.

Wat bieden wij:
Je gaat werken in het dynamische en druk bezette restaurant Cosa in een gezellig team! Naast een uitstekende baan en arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je kennis en vaardigheden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, dit waarderen wij zeer!

Durf jij het aan om eens te komen proefdraaien om ons te overtuigen van jou kunnen? Stuur dan je motivatie en CV naar info@restaurantcosa.nl t.a.v. J Borggreven en wie weet nodigen wij je uit!