Bedieningsmedewerker/ster (Parttime, 0 – 32 uur per week)


Ben jij die enthousiaste bedieningsmedewerker/ster die wij zoeken per direct in Restaurant Cosa Cucina & Bar Baarn?

Wie zijn wij:
Bij Cosa geniet je van het goed wat de Italiaanse keuken te bieden heeft zoals de vele gerechten op de houtskool grill bereidt. Met het share – dining concept kun je samen de verschillende gerechten van de kaart delen en wordt dineren bij Cosa een ware proeverij!

Wie zoeken wij:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden op de vloer. Je bent creatief, vrolijk en hebt passie voor de Italiaanse keuken. Jij stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en houdt alle trends, ontwikkelingen goed in de gaten.
Je hebt ruime ervaring in een luxe, het liefste Italiaans restaurant. Uiteraard ben je gastvrij, enthousiast, representatief en flexibel.

Wat bieden wij:
Je gaat werken in het dynamische en druk bezet restaurant Cosa in een gezellig team! Naast een uitstekende baan en arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je kennis en vaardigheden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, dit waarderen wij zeer!

Durf jij het aan om eens te komen proefdraaien om ons te overtuigen van jou kunnen? Reageer dan met je motivatie en CV t.a.v. J Borggreven en wie weet nodigen wij je uit!